Onyx

 

Chemische eigenschappen:                                                                                                                                         Samenstelling: SiO2, hardheid: 7 & dichtheid: 2,6.

Onyx is een chalcedoon variant met witte en zwarte banden. De steen is doorschijnend met een matte- tot zijdeglans.

 

Werking

Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken.        Het zorgt ervoor dat u uw energie gemakkelijker kunt centreren en op één lijn met een hogere energie kunt brengen, en dat u verbinding met het geheel kunt maken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten.

Toepassingen Onyx kan gedurende langere tijd op of bij het lichaam gedragen worden (het is een langzaam werkende steen).

 

Sterrenbeeld Steenbok

Chakra Basischakra (1e)

© 2012 - 2024 petradelangesieraden | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore