Veilig betalen

IDEAL - PayPal - Bancontact - SofortBanking/DIRECTebanking
Petra de Lange vraagt geen bijdrage in de kosten voor deze betaalmethode's.                               

Internetbankieren
Het duurt gemiddeld 1 tot 2 werkdagen voordat uw betaling op onze rekening in bijgeschreven.

Bij het afrekenen van uw bestelling, wordt de betaalmethode "zelf overmaken" automatisch voor u geselecteerd in stap 3 van het afrekenproces. U hoeft dit dus zelf niet aan te geven.

Na het doorlopen van het hele bestelproces, ontvangt u van ons een bevestigingsemail van het plaatsen van uw bestelling. Hierin staat onder andere ons rekeningnummer waarop u het factuurbedrag dient over te maken.

Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling verzonden naar het door u opgegeven adres. U ontvangt een email van ons wanneer de betaling ontvangen is en de bestelling verzonden wordt.

 

VEILIG BETALEN

Veilig betalen is bij Petra de Lange vanzelfsprekend. Het betaalplatform Mollie is onze vertrouwde verstrekker van veilige online betaalmethodes. Als zodanig accepteren wij de volgende betaalwijzen:

iDEAL
PayPal
Bancontact
SofortBanking/DIRECTebanking

 

RETOUR
Binnen circa 7 dagen na de retournatie bij Petra de Lange kunt u het geld van de geretourneerde producten terug op uw bankrekeningnummer verwachten (exclusief de verzendkosten van de bestelling). Retour betaling via Mastercard betaald u €19,00

© 2012 - 2024 petradelangesieraden | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore