LEVERINGSVOORWAARDEN

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Petra de Lange zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing.

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat een bestelling op de webshop is geplaatst en door u bevestigd is. U ontvangt per email een bevestigng van de bestelling.

De vermelde prijzen van de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief btw en exclusief verzendkosten. Bijkomende kosten zoals verzendkosten zullen weergegeven worden in het afrekenproces voordat u de bestelling bevestigt.

Bestellingen dienen vooraf betaald te worden door het overmaken van het bestelbedrag op het bankrekeningnummer van Petra de Lange. De goederen worden verzonden (via Postnl), nadat de betaling op het bankrekeningnummer van Petra de Lange is bijgeschreven. Indien de betaling niet binnen 14 dagen na bestelling ontvangen is, dan wordt de bestelling geannuleerd door Petra de Lange, tenzij anders met u overeengekomen.

Indien een ontwerp niet voorradig is en vermoedelijk niet binnen twee weken geleverd kan worden, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om naar een passende oplossing te zoeken. Petra de Lange kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gevolgschade als gevolg van producten die niet geleverd kunnen worden.

Conform de wet kopen op afstand heeft u het recht om een bestelling tot en met 14 dagen na levering kosteloos te retourneren (ook bij kleurafwijkingen). U betaalt wel zelf de verzendkosten voor het retourneren. Producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking afgeleverd te worden bij Petra de Lange.

Eventuele gebreken bij een levering dient u direct na ontdekking per email aan Petra de Lange te melden. Wij nemen contact met u op voor een passende oplossing. Petra de Lange kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gevolgschade als gevolg van producten die naar behoren functioneren.

© 2012 - 2024 petradelangesieraden | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore